İznik'te şehit cenazesinde hükümeti Orhan Erdem temsil ediyor

İznikli Şehit Süleyman Güleç'in cenazesinde hükümeti Konya Milletvekili ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem temsil ediyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beytüşşebap'ta şehit düşen 10 askerden İznikli Süleyman Güleç'in cenazesi bu gün memleketinde toprağa verilecek.

İznikli şehidin cenazesine katılmak üzere hükümeti temsilen Konya Milletvekili ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem Bursa'ya geldi. İznik'teki şehit cenazesine katılmadan önce Bursa Valiliği'ni ziyaret eden Orhan Erdem, burada yaptığı açıklamada teröre tepki gösterdi.

Çarşamba valilik binasında Vali Şahabettin Harput tarafından karşılanan Orhan Erdem, ?Ülkemizin, Bursamızın başı sağ olsun, Müşküle köyünün başı sağ olsun. Bu topraklar her zaman acılı, hareket halinde, bu tür olayların çokça yaşandığı topraklar. İnşallah son olur. Vatansever her Türk evladının istediği şehadet şerbetini Süleyman evladımız içmiştir. Ailesi ve ülkemiz için acıdır. Ama o çok önemli bir ideal ve vatanı koruma uğruna şehit oldu. Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnşallah son olur.? dedi. Çok fazla konuşulacak bir durumun olmadığını ifade eden Orhan Erdem, ?Ülkemizin bu gün on noktasında, her yerine dağılmış şehitlerimiz var. Çok şükür onlar da birçok teröriste zayiat verdirdi. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.? şeklinde konuştu.

Vali Şahabettin Harput ise ?Önceki gün Beytüşşebap'ta meydana gelen olayda 10 askerimiz şehit oldu, 20 terörist ise öldürüldü. Olaylarda bir evladımızı da İznik ilçemizden şehit verdik. İznik ilçemizde düzenlenecek cenaze törenine katılmak üzere Konya Milletvekilimiz ve Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Orhan Erdem, hükümetimiz adına geldi.? dedi.

Orhan Erdem ve Vali Şahabettin Harput cenaze törenine katılmak üzere İznik ilçesine geçti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber