STK'lardan Ziraat Odası Başkan'ı Aydemir'e plaket

Ağrı'da faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluş'u (STK) temsilcileri Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir'i makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti (AGC)Başkanı Alaettin Aslan, Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan ve Ağrı Arıcılar Birliği Başkanı Erol Kılıç yapımı sona eren yeni Ağrı Ziraat Odası binasını ziyaret etti.

Ağrı'nın bir tarım kenti olması nedeniyle ziraat odasına büyük görevler düştüğünü belirten AGC Başkanı Alaetin Aslan, Başkan Aydemir'in bunun bilincinde olduğunu ve bu doğrultuda önemli işler başardığını söyledi Aslan, Başkan Aydemir'in göreve geldiği ilk günden itibaren çiftçinin yanında olduğunu ifade etti.

Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan da Yavuz Aydemir'in Ağrı için önemli projelere imza attığını vurguladı. Özellikle yapımı tamamlanan yeni ziraat odası binasının Ağrılı çiftçiler için büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Taştan, bu çabalarından ötürü Aydemir'e teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek plaket veren temsilcilere teşekkür etti. Yavuz Aydemir, Ağrı Ziraat Odası olarak çiftçinin daha iyi yerlere gelmesi için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını ifade etti. Aydemir, "Biz Ağrı'nın bir tarım kenti olduğu bilincindeyiz ve bu bilinç doğrultusunda çiftçinin hak ettiği konuma gelmesi bizim öncelikli görevimiz. İnşallah çiftçi hak ettiği yere gelecektir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber