Çanakkale'den kısa kısa

Çanakkale Belediyesi tarafından İnönü Caddesinde sürdürülen yol bakım ve onarımları kapsamında asfaltlama çalışması başladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyeden yapılan açıklamada, İnönü Köprüsü'nün tamamlanmasının ardından kent içi trafiği için önem kazanacak İnönü Caddesindeki çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, caddedeki teknik alt yapıların günümüz teknolojisine uygun hale getirildiği belirtilirken, yapılan işlemlerin sağlam ve kente uzun yıllar hizmet verecek şekilde revize edildiği kaydedildi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın da incelediği sıcak asfalt çalışmalarının 3 gün süreceği bildirildi.

-Yaz Okulu sertifika töreni

Çanakkale Belediyesi'ne bağlı Troia Sosyal Yaşam Evi'ndeki yaz okulu kurslarına katılan 20 öğrenci katılım belgelerini aldı.

Esenler Sosyal Yaşam Evi'nde gerçekleştirilen yaz okulu çalışmaları kapsamında eğitimlerini başarıyla tamamlayan 7-14 yaş arası toplam 55 öğrenciye başarı belgelerini Belediye Başkanı Ülgür Gökhan verdi.

2005 yılında Çanakkale Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün ortak protokolü ile kentlinin çeşitli alanlarda gelişimlerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Toplum Merkezleri Projesi'nin geçtiğimiz yıl gerçekleşen değişiklik ile Çanakkale Belediyesi bünyesinde Sosyal Yaşam Evleri adıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam ettiği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber