Belediye ve Kızılay, 17 çocuğu sünnet ettirdi

Urla Belediyesi ve Türk Kızılayı Urla şubesinin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği sünnet töreniyle 17 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 21:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Urla'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocukları sünnet edildi. Urla Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar için Türk Kızılayı Urla şubesi 11 Eylül Salı günü hem mevlit okutacak, hem de aynı gece kına gecesi düzenleyecek. Kına gecesinde Mikrop Hikmet ve arkadaşları Ersin Kuşkanat, Hayri Küçük, Şenay Gökdemir ve İllüzyonist Çağatay'ın sahne alacak.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu da, çocukları bu özel gününde yalnız bırakmadı. Çocuklara oyuncak hediye eden Karaosmanoğlu, hem çocuklara hem de ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Geleneksel hale gelen sünnet törenini Türk Kızılayı Urla Şubesi ile birlikte gerçekleştirdiklerini dile getiren Karaosmanoğlu, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, "Bu yıl da çocuklarımızın bu özel günlerine ortak olmaktan dolayı mutluyuz. Üyelerimiz ile birlikte onları ve ailelerini hiç yalnız bırakmadık" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber