İtfaiye ekibine trafik engeli

Bartın'da bir yangına müdahale etmek üzere hareket eden itfaiye ekibi, trafik yoğunluğu yüzünde 1 kilometrelik yolu 30 dakikada alabildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akşam saatlerinde Kemerköprü Caddesi'nde bir otomobilin yandığı ihbarını alan itfaiye, olay yerine gitmek üzere bir aracı çıkarttı. Yaklaşık 1 kilometre mesafedeki olay yerine hareket eden itfaiye ekibi, şehir içindeki trafik yoğunluğu yüzünden yangın yerine ulaşmakta güçlük çekti. Kavaklı Caddesi üzerinde bulunan İtfaiye Müdürlüğü'nden yangın mahalline gitmek üzere yola çıkan itfaiye aracı, Yukarı Çarşı, Hamam Sokağı ve Pazar Yeri'ne kadar trafiğin sıkışması yüzünden güçlükle ilerleyebildi. Tek yön olması ve tek araçlık yolun tıkanması sonucu itfaiye aracı 1 kilometrelik mesafeye yarım saatte ancak ulaşabildi.

İtfaiyenin trafikte ilerleyememesine rağmen, yanmaya başlayan aracın vatandaşlar tarafından söndürülmesi büyük bir faciayı önlemiş oldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Bu trafik yüzünden nerede ise bir facia olacaktı. İtfaiye bir türlü ilerleyemedi. Trafik kilitlendi. Yolda ilerleyen araçlar, itfaiyeye yol vermek istese de yolun tek şerit ve ancak tek aracın gidebilmesi sebebiyle bu mümkün olmadı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber