Uluslararası Sındırgı Yağcıbedir Festivali toplu sünnetle sona erdi

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde düzenlenen 14. Uluslararası Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Günleri, 10 çocuğun katıldığı toplu sünnet şöleniyle sona erdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 Eylül 2012 günü açılan festival, Beytüşşebap'ta 10 askerin şehit olması ve sekiz askerin yaralanması sebebiyle buruk başlamıştı. Festival kapsamında planlanan Şengül Bulut Arsever ve Volkan Konak konserleri iptal edilmiş, sadece yabancı grupların gösterilerinin yapılacağı bildirilmişti. İkinci gün trap atışları ve yabancı misafirler gösterilerine devam ederken akşam saatlerinde Sındırgı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yabancı grupların son günkü gösterilerinin iptal edildiği ve sadece toplu sünnet şöleninin yapılacağı duyuruldu.

Şölen, saat 11.30'da belediye nikâh salonunda düzenlendi. Sünnet çocuklarına hediyeler veren Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, ?İnşallah bu evlatlarımız, ülkesini seven ve hizmet eden birer birey olarak yetişir. Hepinize şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan meclis üyelerimize ve sizlere teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber