Bolu profesyonel kulüplerin kamp merkezi oluyor

Bolu'nun tüm spor dallarında hazırlık dönemi için üst düzey bir kamp merkezi haline dönüştürülmesi gündemde.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen'le birlikte Tunçeri Spor Organizasyonları sahibi Kemal Tunçeri ile Koru Otel bir araya gelerek, profesyonel takımlar için Bolu'nun kamp merkezi haline getirilmesi projesini görüştü.

Bolu'nun profesyonel takımların hazırlık kampı için çok ideal bir yer olduğunu belirten Kemal Tunçeri şu bilgileri verdi: "Bolu'nun en güzel şeyi doğası, tabiatı. Bolu'daki tesislerin kendilerini geliştirerek kapasite artışı yapmaları gerekiyor. Bolu'nun tesis olarak 15-20 takımı ağırlayacak kapasitede olması şart. Biz Bolu'nun üst düzey bir kamp alanı olması yolundaki projemize ilk olarak basketbol takımları ile başladık. Önümüzdeki 2 yılda takımların ayağını alıştırarak Bolu'ya gelmelerini sağlayacağız. Sizlerinde projemize desteğinizle Bolu'yu kamp merkezi haline getirmek istiyoruz. Tabi Avrupa'dan da Bolu'ya takımları çekmeli, gelmelerine ön ayak olmalıyız.? dedi.

Vali İbrahim Özçimen projeyi önemsediğini belirterek şöyle konuşut: "Böyle çalışmaları önemsiyorum. Böyle projelerde herkes kazanır. Takım kazanır, işletme kazanır, il kazanır ve ülke kazanır. Bizim ülkemiz çok güzel bir ülke. İlk etapta Türkiye'deki büyük takımları hedeflemeliyiz. Daha sonraki yıllarda tesislerimizi hazır hale getirip daha geniş kapsamlı organize olarak bütün takımların, hatta yurt dışından bile takımların Bolu'ya gelmelerini sağlamalıyız. Sizleri çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim, başarılar dilerim? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber