Beton döken işçiyi elektrik çarptı

Beton mikserinden inşaat alanına beton döken işçi, hortumun elektrik tellerine temas etmesi sonucu ağır yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 16:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

31 bin 500 vatlık elektrik alan işçinin vücudunun büyük bölümü yandı.

Akbaş Caddesi'nde meydana gelen olayda, temel atma çalışması yapılan inşaatta çalışan 37 yaşındaki inşaat ustası Necip Çıngı, mikser ve pompa yardımıyla beton dökmek için inşaat alanına girdi. Beton pompasının hortumundan tutup betonu dökmeye başlayan Çıngı, bir anda elektrik akımına kapıldı. İşçi, elektrik akımının bulunduğu pompadan yaklaşık iki dakika boyunca kendisini kurtaramadı.

Beton pompasının elektrikle temasının kesilmesinin ardından çevrede bulunanlar tarafından olay yerinden alınıp hastaneye kaldırılan işçi Necip Çıngı'nın vücudunun büyük bölümün yandığı öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunan işçi için inşaat alanına Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekibi yönlendirildi. Elbistan Özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırılan inşaat ustası Necip Çıngı, ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı.

Görgü tanıkları olayı şöyle anlattı: ?Düşen arkadaşla pompacının arası 2 metreydi. Ben koştum oradan baktım hortumdan ateş çıkıyordu. Necip usta da olduğu yere çökmüş hortum da elinde idi. Pompacıya bağırdık. Pompayı çek elektrikten kurtar diye. Pompa çalışmıyor dedi. O arada çekti. Ama elektrikten aldığını aldı herhalde. Ben kucakladım beraber aşağıya indik. Hastaneye götürdük.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber