Hayırsever işadamı Bilal Şahin başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Yozgat'ta hayırsever işadamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan okuma salonuna devam eden 50 öğrenciden 35'i, Anadolu, Anadolu öğretmen ve Anadolu sağlık liseleri ile diğer meslek liselerini kazanarak yüzde 70'lik başarı gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşadamı Şahin, başarılarından dolayı tek tek tebrik ettiği öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Hayırsever işadamı Bilal Şahin, adını taşıyan okuma salonunda eğitim gören ve girdikleri sınavlarda başarılı sonuçlar alan öğrencileri ziyaret etti.

Yozgat Eğitimciler Derneği Başkanı Salih Dedeoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, ekonomik durumu nedeniyle dershaneye gidemeyen öğrencilere, geçen yılın ikinci döneminde başlatılan kursta alınan başarının, kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Dedeoğlu, "Seviye Belirleme Sınavı (SBS) daha hazırlık aşamasındayken, birçok öğrenci dershanelere giderek hazırlandı. Fakat imkânı olamayan başarılı öğrenciler dershaneye gidemedi ve bu yarışın dışında kaldı. Biz de Eğitimciler Derneği olarak kısa sürede bu öğrencilerimizin Bilal Şahin Okuma Salonu'nda düzenlediğimiz kursa katılmalarını sağladık. Bu imkândan yararlanan öğrencilerimiz bugün büyük başarılar elde ederek bizleri gururlandırmıştır. Ben bu vesile ile başta bizlere bu imkânı sunan hayırsever işadamı Bilal Şahin Bey'e ve başarılı öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Hayırsever işadamı Bilal Şahin de en iyi yatırımın insana olan yatırım olduğunu belirterek, bunun yolunun ise eğitime yapılan yatırımlardan geçtiğini söyledi.

Şahin, "Ülkemizin gelişmesi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkması tabiî ki eğimle olur. Bu bakımdan ben eğitime büyük önem veriyorum. Eğitimde başarı sağlayan ülkeler bugün dünyada en gelişmiş ülkelerdir. Bu yüzden ben de imkânlarım ölçüsünde ilimiz eğitimine bu yönde katkı sağlamaya çalışıyorum. İnşallah Yozgatımız ülkemiz her bakımdan gelişimini sürdürerek dünya ülkeleri arasında hak ettiği yeri alır. Bu vesile ile bu başarılı öğrencilerimizi kutluyorum. Onlar bizim yarınlarımız ve yarın büyüdüklerinde belki de ülke yönetiminde söz sahibi olacaklardır." diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Şahin, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber