Konakta sevimli dostlar güvende

Konak'ta hayvan barınakları yenilendi, sağlam, sağlıklı ve güvenli hale getirildi. Konak Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi'nde tedavileri süren sevimli dostlar artık daha güvenli bir ortamda yaşıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konak'ın dört bir yanından gelen hasta, yaralanmış ve sakatlanmış hayvanların sağlıklarına en kısa sürede kavuşmaları için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor.

Sahipsiz sokak hayvanlarının hastalıklarının tanısı için röntgen, ultrason, kan sayım cihazı ve laboratuar cihazları gibi tüm medikal malzemelerin kullanımından çekinilmediğini belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, deneyimli veteriner hekimlerin de hayvanların en büyük güvencesi olduğunu söyledi.

Başkan Tartan, aynı zamanda Hayvan Bakım Merkezi'nin geçici barınaklarının yenilendiğini, sevimleri dostların geçici de olsa bu barınaklarda sağlıklarına kavuşturulduğunu belirterek, "Ameliyatlardan sonra hayvanların iyileşme sürecini geçirdikleri hasta odalarının kapıları daha sağlam, sağlıklı ve güvenli hale getirildi. Bahçeye açılan kapıların ardında temiz gıdayla beslenen hayvanlar, veteriner hekimlerin ve personelin sevgisiyle en kısa sürede sağlıklarına kavuşuyor. Dileyen vatandaşlar ise hayvanları ziyaret edip, sahiplenebiliyor? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber