Simav Panayırı, depremin acılarını unutturdu

Simavlılar, 27 Ağustos'ta kapılarını 80. kez açan Geleneksel Simav Panayırı ile moral buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen yıl depremler sebebiyle iptal edilen Geleneksel Simav Panayırı'na vatandaşlar bu yıl yoğun ilgi gösterdi. Bugün saat 24.00'te kapanacak olan Geleneksel Simav Panayırı'nda vatandaşlar, en fazla ilgiyi lunaparka gösterdi. 10 günlük panayırda eğlence doruğa çıkarken, vatandaşlar ucuz alışverişin de tadını çıkardı.

Belediye Başkanı Kasım Karahan, bu akşam ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'nin açık havada vereceği ücretsiz halk konser ile sona erecek panayırı çoğunluğu yerli olmak üzere yaklaşık 60 bin civarında vatandaşın ziyaret ettiğini kaydetti. Belediyenin panayır alanında bu yıl 500'e yakın baraka ile 6 çay bahçesi ve büyük illerde bile bulunmayan fıskiyeli havuzu vatandaşların hizmetine açtıklarını ifade eden Başkan Karahan, panayır alanının gelecek yıldan itibaren halkın 365 gün eğlenip dinlenebileceği kalıcı tesislere kavuşturulacağını bildirdi.

Simav halkına her konuda hizmeti hedeflediklerini ifade eden Başkan Karahan, "Doğal güzellikleri, kaplıcaları, termal turizm alanındaki yatırımları ile ünlü Simav'ı hak ettiği çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmak bizim boynumuzun borcu. Hedefe ulaşabilmek için ekibimle birlikte geceli gündüzlü çalışıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber