Emniyet'ten, özürlü ve malul personel için 2 düzenleme

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 03:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Genel Müdürlüğü özürlü ve maul memurları için iki düzenleme yaptı. 9 Eylül 2012 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan düzenlemenin ayrıntıları şu şekildedir:

1- Vazife malulü idari polisler ile kendisi, eşi veya çocukları %50 ve üzerinde oranda özürlü olanlar, nüfusa kayıtlı oldukları il veya ilçeye de atanabilecek.

2- Vazife malulü idari polisler, eşi veya çocuklarından Özür oranı %50 ve üzerinde bulunanlardan günlük yaşam aktivitelerini başkalarının yardımı olmaksızın yerine getiremeyeceğine karar verilenler ve Özür oram %80 ve üzerinde bulunanlar 2. bölge hizmetinden muaf tutulacak. Bugün itibariyle, bu durumda olup da, ikinci bölge illere ataması yapılmış olanların veya halen bu illerde görev yapanların talep etmesi halinde kadro durumu dikkate alınarak birinci bölge illere ataması yapılacak.

3- "Emniyet Teşkilatının merkez kuruluşu ve bağlı kurumları ile il ve ilçe birimlerinin,gruplandırılmış personel,malzeme ve kadrolarının tesbitine dair esasları" ifade eden TMK kaldırılmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber