Başbakan açık lise sorununu çözdü

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YENİ DERS YILI

Bu hafta ders zili çalıyor. Uyumun kolay olması için 1. sınıf çocuklarımız bir hafta erken başlayacak. TBMM'de yoğun müzakerelerin ardından ciddi değişiklikler yaptık. Okula başlama yaşını birkaç ay erkene aldık, seçmeli dersleri hedefe aldık. Kademeli eğitimle ilgili tasarı görüşülürken, CHP o bildik reflekslerle karşı çıktı. Şu anda da kayıtlar yapılırken CHP zihinleri bulandırıyor.

CHP lideri her konuda olduğu gibi bunda da arkadaşlarımız üstüne çalışıyor diyor. Kademeli eğitim sistemi ile ilgili bir pedagogla görüşün diyen CHP lideri kendisi bir uzmana danışsın.

Derslik sıkıntımız, öğretmen sıkıntımız aşırıcı derecede yok, biraz var. Bu yıl deneme sürecidir.

Açık lise ile ilgili şikayetler aldım. Ortayı bitiren açık liseye kayıt yaptırabilir.

Dershanecilik olayını kaldıracağız, kim gücenirse gücensin. Bu halkımın ortak talebidir.

Üniversite sınavı soruları ortaöğretim bağlı değildi, dershane müfredatına bağlıydı. Benim parası olmayan parası olmayan vatandaşım yavrusunu dershaneye göndermiyordu. Biz de diyoruz ki, bu ülkede eğitime hizmet vereceksen bu okula dönün. Bedeli neyse biz verelim, sınıflarını bize ver diyoruz, beğenmiyorlar.

Bir defa şunu iyi bilmemiz lazım biz hizmet kervanıyız, inşallah yarın yapacağımız atamayla 40 bin öğretmen istihdam edecek. 10 yılda eğitime kazandırdığımız derslik 181 bin 316'ya ulaştı.

Bu ülkede ne zaman hayırlı bir iş yapsanız, hep aynı tipler meydanlarda. Fotoğraflarına bakın hep aynı tipler.

Ulaşım hizmetleri için köprüler kapatıldı isyan ettiler. İzni ne zaman vereceksin kışın mı? Okullar şimdi tatil, izin vakti şimdidir.

Dün tünel açtık bakın manşetlere, bir teşekkür göremezsiniz. Bir teşekkürünüz yok mu hadi koyun onu manşete... Bunların cibilliyeti budur.

Daha önce açık lise sorunu ile ilgili yaptığımız haber

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber