Minik öğrencilere balonlu ve çikolatalı uyum programı

Zonguldak'ta uyum programı çerçevesinde minik öğrenciler bugün okullu oldu

Haber Giriş : 10 Eylül 2012 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sınıf öğretmenleri tarafından çikolatayla karşılanan öğrenciler, çiçek ve balonla süslenmiş sınıflarda eğitime ilk adımı atttılar.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni düzenlemesine hazır hale getirilen Zonguldak Mimar Sinan İlköğretim Okulu, yeni eğitim öğretim dönemine sorunsuz bir şekilde başladı. Okulun açılış programında konuşan Mimar Sinan İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Kaymaz, ?Yarının geleceği olan çocuklarımıza daha güzel bir okul ortamı sunmak için çok çalıştık. Yaz dönemi boyunca yeni eğitim sistemi için çaba sarf ettik. Okulumuzu ilk okul ve orta okul olmak üzere ikiye ayırdık. Sınıf ve çevre düzenlemelerimizi yaparak eğitime hazır hale getirdik. Bu konuda emeği geçen öğretmenlerimiz, velilerimiz ve esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Daha sonra isimleri okunan öğrenciler okul bahçesinde sıraya girdi. Öğretmenlerinin elinden tuttuğu öğrenciler, sınıflarına geçerek sıralara oturdu. Velileriyle birlikte ilk derse giren öğrenciler, büyük sevinç yaşadı. Velilerin, öğrencilerden daha fazla heyecanlı olması dikkati çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber