Başkan Çakır: 6 mahallede prestij caddeler oluşturacağız

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ?Fahri Kayahan Bulvarı ile Karakavak, Özalper, Turgut Özal, Çilesiz ve Samanlı mahallelerinde alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra üst yapı çalışmaları gerçekleştirerek yeni prestij caddeler oluşturacağız.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çevre Yolu ile Fahri Kayahan Bulvarı'nda yapılan yağmur suyu drenaj çalışmalarını inceledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, 13 kilometre yapılması planlanan yağmur suyu drenaj çalışmalarının zeminin sert olması nedeniyle güçlükle sürdürüldüğünü belirtti.

Başkan Çakır, "Bu bölgede daha önce yağmur suyu drenaj hattı bulunmadığı için en ufak bir yağışta taşkınlarla karşı karşıya kalınıyordu. Devam eden çalışmalar sonucunda bu sorun ortadan kalkmış olacak" ifadelerini kullandı. Çalışmanın yapıldığı bölgenin Malatya için yeni bir alt merkez olduğunu bildiren Çakır, şunları kaydetti: "Hazırlamış olduğumuz projeyle Fahri Kayahan Bulvarı ile Karakavak, Özalper, Turgut Özal, Çilesiz ve Samanlı mahallelerimizin büyük bir kısmının yağmur suyu drenaj kanallarını tamamlamış olacağız. Alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Üst yapı çalışmaları ile bu bölgemizdeki caddelerimiz prestij caddeleri haline gelecek."

Başkan Çakır, ?Yağmur suyu drenaj çalışmalarını başlatmış olduğumuz bu bölgemiz, Malatya'nın gelişen yeni bir alt merkezi. Hazırlamış olduğumuz proje ile Fahri Kayahan Bulvarı, Karakavak, Özalper, Turgut Özal, Çilesiz ve Samanlı mahallelerimizin büyük bir kısmının yağmur suyu drenaj kanallarını tamamlamış olacağız. Alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Üst yapı çalışmaları ile bu bölgemizdeki caddelerimiz prestij caddeleri haline gelecek.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber