Belediye Başkanı Karahan, hastane yeri için meclis üyelerini yarın olağanüstü toplantıya çağırdı

Kütahya Simav belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçede Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak hastane alanın yer belirleme çalışmaları için yarın akşam belediye Meclis üyelerini olağanüstü toplantıya çağırdığını bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 19:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Karahan ilçede yapımı planlanan hastane yeri için birkaç gün önce siyasi parti ilçe başkanları ile yaptıkları toplantıda mutabakat sağladıklarını, şimdi ise Belediye Meclisini olağanüstü toplantıya davet ederek belirlenen alanın imar değişikliği konusunu görüşeceklerini kaydetti.

Belirlenen hastane alanının yerinin ilçe merkezine çok yakın herkesin ulaşabileceği Leylükkürü Mevkiinde Sanayi sitesi çıkışı ile Simav'ın doğu girişi arasında kalan bölge olduğuna vurgu yapan Başkan Karahan, "Yarın akşam bir araya geleceğimiz Belediye Meclisimiz olağanüstü toplanarak hastane yeri konusunda imar değişikliği kararlarını görüşecek. Toplantımızda tek madde görüşülecek. Belediye Meclisimiz İmar planı değişiklikleri konusunda kanunlar çerçevesinde karar verecek tek yetkili makamdır. Bu zamana kadar alınan kararlarda da meclis üyelerimizin imzası vardır. Hastane yeri imar planı değişikliği için de meclis üyelerimiz karar verecek" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber