Orhangazi Koleji'nden okula merhaba diyen miniklere hediyeli karşılama

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Orhangazi Koleji, okula merhaba diyen anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerini hediyelerle karşıladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 20:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk gün velilerle birebir görüşmeler yapılarak, okulda verilecek eğitim anlatıldı. Velilerden çocuklarını daha iyi tanıyabilmek için çeşitli bilgiler alındı. Velilerle yapılan görüşmelerin ardından okula başlayan anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine öğretmenler tarafından değişik hediyeler verildi. Hediyelerini alan miniklerin oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Kolej Müdürü Mahmut Göçmen, yapılan çalışmalar ile çocuklara okulu ilk günden sevdirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, "Bu sene eğitimde yeni bir süreç başlıyor. Bu yeni süreçte Orhangazi Koleji olarak velilerimizin daha iyi bilgi sahibi olması, çocuklarımızın öğrencilik hayatına mutlu bir şekilde başlamaları için böyle bir uyum eğitimi yapıyoruz.

Hem velilerimizi rahatlatıyor, hem de minik öğrencilerimize okulu ilk günden sevdirmeyi ve benimsetmeyi hedefliyoruz. Velilerimiz yapılan bilgilendirmeden, çocuklarımız da hediyelerden gayet memnun kaldılar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber