Tacir köyü meydanına kavuştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İznik´in Tacir köyüne yaptırılan bin 800 metrekarelik köy meydanı törenle açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köy meydanının açılışı nedeniyle düzenlenen törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Büyükşehir bürokratları, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, halka hizmet ederken sınır gözetmediklerini söyledi. Altepe, Bursa´nın yaşanabilir, sağlıklı, ulaşılabilir bir kent olması, tarih ve kültür şehri Bursa´nın ayağa kalkması, turizm kenti olması için alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Altepe, sözlerine şöyle devam etti: "Hizmet ederken ´O görev bizim, şu görev sizin´ demiyoruz. Ulaşabildiğimiz her noktaya, gücümüz nispetinde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Başta dağ ilçeleri olmak üzere mücavir alanımız dışındaki tüm bölgelerde, bizimle bağlantılı olan her noktada elimizi taşın altına sokuyoruz."

İznik´in Tacir köyüne de bu anlayışla yaklaştıklarını ve bir yıl önce kendilerine iletilen talebi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Altepe, köy meydanını ortaya çıkarmak için bin 800 metrekarelik alanı düzenlediklerini ifade etti. Meydandaki binaların muhtarlık tarafından kamulaştırıldığını, diğer tüm düzenlemelerin ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Başkan Altepe, "Proje kapsamında, bir metre yüksekliğinde 120 metrekare uzunluğunda duvar örüldü. Teraslama yöntemiyle 2 adet alan oluşturuldu. Masa ve sandalyeleriyle, çiçekleriyle ve ağaçlarıyla, güzel bir meydan ortaya çıkartıldı. 350 metrekaresi park alanı olmak üzere toplamda bin 800 metrekarelik alan düzenlenmiş oldu. Bizden talep edildi, elimizden gelen gayreti gösterdik. Tacir köyümüze hayırlı olsun."

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise iktidar partisi ile iktidar partisine bağlı belediyelerin aynı dili konuşmasının hizmetlerin ortaya çıkmasında çok önemli olduğunu dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber