Bir kişiyi yaralayan ve polise silah doğrultan şahıs kaçtı

Adana'da kavga ettiği kişilere açtığı ateş sonucu yoldan geçen bir kişinin yaralanmasına neden olan ve olay yerine gelen polislere silah doğrultan şahıs, uzun süren kovalamanın ardından kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 23:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Çukurova Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim A., cadde üzerinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerle tartışmaya başladı. Bunun üzerine arabasında bulunan pompalı silahı çıkartan İbrahim A., rastgele ateş açmaya başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalardan, bu sırada motosiklet ile yoldan geçen İbrahim Akdağ'ın (21), sol gözünün üstü ile sol dizine isabet etti. Akdağ, özel araçla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, ameliyata alındı. İbrahim A., olay üzerine cadde üzerine giden polis ekiplerine de silah doğrultarak, araç ile kaçtı. Bir süre devam eden kovalamanın ardından Akyol, Yüreğir ilçesinde izini kaybettirdi.

Akdağ ise hastane polisine verdiği ifadede, "Çukurova Caddesi üzerindeki tüpçüde çalışıyorum. Motorumla tüp servisinden dönerken, yerini bilmediğim bir yerden ateş açıldı. Ne olduğunu bile anlamadım. Vurulduğumu anlayınca motorumla kaçtım. İşyerimdekiler beni buraya getirdi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber