Zabıtalar yıpranma paylarını istiyor

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, zabıta personelenin yıpranma paylarının bir an önce verilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un Bafra ilçesinde, 4-11 Eylül Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bem-Bir-Sen tarafından belediye zabıta personeline öğle yemeği verildi. Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, İl Özel İdaresi Temsilcisi Savaş Gayretli, Bafra Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Öztürk Doğutaş, Zabıta Müdürü Davut Usta, komiserler ve memurlar katıldı.

Yemekte konuşan Nurettin Sever, ?Yetkili sendika olarak zabıta arkadaşlarımızın belediyelerdeki çekmiş oldukları sıkıntıları biliyoruz. Belediye başkanı ve yönetimi adına vatandaşla sürekli yüz yüze olan birinci dereceden problem, tespit ve çözüme yetkili kişi zabıta personelidir. Mesai merhumu olmadan çalışan zabıta personelimizin yapmış oldukları fedakarlıkları hepimiz bilmekteyiz. Biz buradan hükümete seslenmek istiyoruz. Zabıta arkadaşlarımızın da yıpranma paylarının bir an önce verilmesi arzu ediyoruz. Bununla ilgili kanuni düzenlenmesinin yapılmasını takip edeceğimizi belirtmek istiyorum? dedi.

Yemek sonunda Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever tarafından Bafra Belediyesi İşyeri Temsilcisi Öztürk Doğutaş'a çiçek takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber