Otomobilinde kalp krizi geçiren sendikacı öldü

Adana'dan Ankara'ya gitmek için otomobiliyle yola çıkan Bayındır Memur-Sen Genel Eğitim Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Zekeriya Ceyhan, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayındır Memur-Sen Genel Eğitim Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Zekeriya Ceyhan (41), önceki gün Ankara'ya gitmek için aracıyla Adana'nın Pozantı ilçesinden yola çıktı. Otoyolda aracıyla seyreden Ceyhan, göğsünde ağrı hissedince aracını durdurup 112 Acil Servis Hattı'nı arayarak, ?Kalp krizi geçiriyorum? diyerek yardım istedi. Sağlık görevlileri bir süre sonra Ceyhan'a ulaşarak müdahale etti. Hastaneye götürülen Zekeriya Ceyhan, sağlık görevlilerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yolda hayatını kaybetti.

Yakınları tarafından hastaneden cenazesi alınan Zekeriya Ceyhan için Seyhan ilçesindeki Küçükoba Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Memur-Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. İki çocuk babası olduğu öğrenilen Ceyhan, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber