Yeni atanan öğretmenlere, kayısı ve çiçekli karşılama

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve idareciler, kente yeni atanan iki öğretmeni, çiçeklerle karşıladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bulut ve beraberindeki idareciler, Malatya'nın ilçelerine atanan 2 öğretmeni karşılamak için sabah saatlerinde Şehirler Arası Otobüs Terminali'ne geldi. Otobüsten inen öğretmenler Elif Yeşiltaş ve Betül Gül'e, Mehmet Bulut tarafından çiçek ve kuru kayısı takdim edildi. Öğretmenlerin, karşılama ve hediyeler nedeniyle heyecanlandıkları görüldü.

Mehmet Bulut, burada yaptığı konuşmada, MEB'in Türkiye genelinde 40 bin öğretmen ataması yaptığını hatırlatarak, Malatya'ya da 114 branş öğretmeni tayin edildiğini belirtti.

Yeni atanan bütün öğretmenleri bu şekilde karşılamayı sürdüreceklerini dile getiren Bulut, öğretmenlere telefonla ulaşarak terminale iniş saatlerini öğrendiklerini kaydetti. Bulut, "Öğretmenlerimizi böyle güzel bir mesleğe başladıkları ilk günde otogarda karşılamayı düşündük. İki öğretmenimiz otobüslerinden indiler. Kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyoruz. Görev yerlerine yerleşinceye kadar kendilerine her türlü destek ve yardımı sağlayacağız" dedi.

Darende'ye bağlı Yeniköy'e İngilizce öğretmeni olarak atanan Elif Yeşiltaş, atandığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Kars'lı olduğunu belirten Yeşiltaş,

"Malatya'yı görünce doğru yere atandığımı düşündüm" diye konuştu.

Pütürge ilçesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atanan Antalya'lı Betül Gül de, göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek,

"Allah bu duyguyu herkese nasip etsin" dedi.

Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan

Yayıncı: Cemal Coşkun

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber