Artvin genelinde ortak yıllık plan uygulanması çalışması başladı

Artvin'de eğitim alanında birlik ve beraberliğin sağlanması ve yıl içerisinde yapılacak olan tüm çalışmaların aktif bir şekilde yürütülmesi amacıyla aktif plan uygulaması çalıştayı başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 18:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazi Ortaokulu'ndaki çalıştayın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz , il genelinde ortak yıllık plan uygulamasına geçilmesindeki amacın belirli bir plan ve program dahilinde hareket etmek olduğunu söyledi. Yanmaz, " Bu çalıştay da alınacak kararlarla tüm il genelinde 5. Sınıftan 12. sınıfa kadar olan bütün derslerde yapılacak çalışmalar ortak bir karara bağlanacak ve uygulanacak. Elbette belirli bir çerçevede yapılacak olan çalışmalarımızın yanı sıra zaman zaman okullarımızın ve öğrencilerimizin istek, beklenti ve ihtiyaçlarına göre farklı ve özel faaliyetler de planımızı aksatmadan çalışmalarımızın arasına dahil edilecek. Çalıştaya katılan öğretmenlerimiz aynı zamanda Artvin Başarıyı Arttırma Projesi yürütme kurulunda da olacaklar." dedi.

Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Yabancı Dil, Din kültürü ve Ahlak Bilgisi, Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi, Teknoloji ve Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya alanlarında oluşturulan çalışma grupları 11-14 Eylül 2012 tarihleri arasında saat 09:00'dan 15:00'a kadar çalışacaklar. Hazırlanan plan http://artbap.gov.tr internet adresinde de yayınlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber