Avukat kendini yaktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2005 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da daha önce de bileklerini keserek intihara kalkışan yürüme engelli bir avukat, ölmek için açtığı tüp gazın patlaması neticesinde yanarak hayatını kaybetti.

Demirtaşpaşa Mahallesi Gönül Sokak Tezeller İş Hanı'nın 2. katında saat 04.30 sıralarında meydana gelen olayda, daha önce de bileklerini keserek intihara kalkışan Bursa Barosu avukatlarından Hür Öztorun (35), bunalıma girdi. Bürosundaki tüp gazı açarak intihara kalkışan yürüme engelli Öztorun, 155 Polis İmdat telefonunu arayarak, intihar edeceğini söyledi. Olay yerine giden ekipler, demir parmaklıklı iş hanının giriş kapısını açmaya çalışırken patlama oldu. Patlamının ardından çıkan yangın üzerine polis durumu itfaiye bildirirken, olay yerine 112 Acil Servis ekipleri de çağırıldı.

Polis demir parmaklıklı giriş kapısını kırarak içeri girerken, itfaiye ekipleri 2. katı saran alevleri kısa sürede söndürdü. Polislerin geldiğini gören Öztorun'un kibrit çakınca patlamanın olduğu sanılıyor. Yanarak hayatını kaybeden avukat Öztorun'un ölümüyle alakalı soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber