Salihli'de açılan Festiva Outlet, 450 kişiye istihdam sağladı

Karakaşlar Group tarafından Manisa'nın Salihli ilçesinde yapılan ve 450 kişinin istihdam edildiği Festiva Outlet alışveriş merkezi hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışı AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ve Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş birlikte yaptı.

Açılış töreninde konuşan Karakaş, Karakaş Group olarak yedinci alışveriş merkezlerini Salihli'de açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 2013 Mayıs ayında Uşak'ta bir ve 2013 sonunda da İzmir'in Urla ve Bornova ilçelerinde birer tane daha açacaklarını bildirdi. Firma olarak stratejilerinin, daha çok kitlelere ulaşarak herkes için erişilebilir olmak ve Türk halkının yaşam kalitesini yükselterek, hayatlarına konfor katan alışveriş merkezleri açmak olduğunu belirten Karakaş, Festiva Oulet'in Salihli'de, "Eğlence tadında alışveriş" sloganıyla en iyi markaları en uygun fiyata sunacağını söyledi. Salihli-İzmir karayolu üzerinde açtıkları mağazada 450 kişinin istihdam edildiğini aktaran Karakaş, 20 bin metrekare alan üzerine kurulan alışveriş merkezini 7,5 ayda tamamladıklarını aktardı.

Milletvekili Yurttaş ise Karakaşlar Group ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, her gün gelişen Salihli'nin yaşanabilir ve marka şehir olma yolunda önemli adımlar attığını kaydetti. Kaymakam Peynircioğlu da 450 kişinin bu tesiste istihdam edilmesinin Salihli için önemli olduğunu vurgulayarak, hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Okay ise Salihlili ve çevre ilçelerdeki vatandaşların, yeni alışveriş merkezinden kaliteli ve çeşitli ürünlere ulaşma imkanına kavuşacağını bildirdi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Yurttaş, Kaymakam Peynircioğlu, Başkan Okay ve Yönetim Kurulu Başkanı Karakaş, birlikte kurdele keserek Festiva Outlet'i açtı, daha sonra da içerisini gezdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber