Vefat eden öğretmenin adına kütüphane açtılar

Aksaray'da 25 Şubat 2012 tarihinde vefat eden Aksaray Gazipaşa İlköğretim Okulu öğretmeni Muammer Bülbül adına Hacı Mustafa Demir İlköğretim Okulu'nda kütüphane açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hacı Mustafa Demir İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Öğretmen Muammer Bülbül Kütüphanesi'nin açılış törenine Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Altınsoy, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Eren Koçaş, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Azmi Arı, Okul Müdürü Murat Keskin, vefat eden öğretmen Muammer Bülbül'ün babası Hamza Ali Bülbül ve eğitim camiasından çok sayıda öğretmen katıldı. Okul Müdürü Murat Keskin, vefat eden öğretmen arkadaşının eşsiz bir insan olduğunu belirterek, ?Merhum arkadaşımızın adını kütüphanemizde yaşatacağız. Hayırlı uğurlu olsun inşallah? dedi.

Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Altınsoy, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Eren Koçaş, Okul Müdürü Murat Keskin ve öğretmen Muammer Bülbül'ün babası Hamza Ali Bülbül Kütüphanenin açılış kurdelesini birlikte keserek hizmete açtılar. Okul Müdürü Murat Keskin, konuklara kütüphaneyi gezdirerek bilgi verdi. Keskin, kütüphanede yaklaşık 3 bin adet kitap bulunduğunu ifade ederek, bunları en iyi şekilde hizmete sunacaklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber