Aydıncık Eğitim Gönüllüleri Derneği başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim Gönüllüleri Derneği, Şeker Maltepe Test ve Etüt Merkezi'nde eğitim gören ve sınavlarda başarılı olan öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 18:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydıncık Kasır Tepesi Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine Kaymakam Hakan Kafkas, Belediye Başkanı Bahattin Özger, Kazankaya Belediye Başkanı Celal Kılıç, Aydıncık Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Muhammed Öztürk, Şeker Maltepe Test ve Etüt Merkezi Müdürü Muhammet Yaşar, öğrenciler ve velileri katıldı.

Dernek Başkanı Muhammed Öztürk, törende yaptığı konuşmada, etüt merkezinde eğitim gören 32 öğrenciden 28'inin Anadolu öğretmen liseleri ve diğer meslek liselerini kazandığını söyledi.

Başkan Öztürk, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bizler gereken önemi ve değeri verdiğimiz takdirde onların başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bunun en güzel örneklerinden birisini şuan yaşıyoruz. Çünkü ilçemizde bulunan etüt merkezinde 32 öğrencimiz eğitim görüyordu, bu öğrencilerimizden 28'i Anadolu liseleri ve diğer meslek liselerini kazandı. Bu büyük bir başarıdır." dedi.

Dernek olarak ilçe eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesine yönelik her zaman çalışma içerisinde olacaklarını ifade eden Öztürk, "Derneğimiz kurulduğu günden bu yana yürüttüğü faaliyetlerde eğitim alanında önemli çalışmalara imza attı. Öğrencilerimize yönelik sınavlar, maddi manevi desteklerle her zaman öğrencilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Eğitim uzun soluklu bir yoldur. Bu yolda hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak istediğimiz hedefe ulaşacağız. Başarmak için inanmak gerekir. Bu öğrencilerimiz bunu sınavlarda aldıkları puanla gösterdiler. Bu vesile ile ben öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas da yaptığı konuşmada, eğitimin önemine değindi. Kaymakam Kafkas, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Konuşmaların ardından ilçe protokolü tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber