Çorum SMMM Odası'nın yeni binası açıldı

Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(SMMO)'nın yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 19:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karakeçili Mahallesi'nde bulunan yeni hizmet binasının açılış törenine Çorum Valisi Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, CHP Milletvekili Tufan Köse, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Başkanı Nail Sanlı, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Çorum İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Saraç, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Masum Türker, halen kendisinin de mali müşavir olduğunu belirtti. Siyasi düşünceleri farklı olsa da milletin geleceği için el ele mücadele verdiklerini söyleyen Türker ''Bugün Maliye Bakanlığı iyi vergi alıyorsa muhasebeciler ve mali müşavirler sayesindedir, onlara yakın zamanda denetim yetkisi verilirse alınan vergi iki katına çıkacaktır.'' dedi.

Nail Sanlı ise Türkiye genelinde 79 ilde yenilenmiş binalarının olduğunu kaydetti. Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal da yapılan binanın Çorum'a hayırlı olması temennisinde bulundu. AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, muhasebecilerin çok önemli bir iş yaptığını aktardı. Yeni yapılan binanın kente hayırlı olacağını söyleyen Uslu, açılışa gelenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından yeni hizmet binasının kurdelesi kesildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber