Öğrenciler için toplanan parayı çaldılar

Bağcılar'da, bir pastaneye giren giren hırsızlar, maddi durumu elverişli olmayan öğrenciler için toplanan sadaka kutusunu çaldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahısların yaptığı hırsızlık, mağazanın güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Esenler Caddesi'nde bir pastaneye gelen 3 kişi, görevliyi arka taraftaki reyonda oyalamaya çalıştı. İki zanlı, pastane görevlisinden başka bir ürün isterken, yaşı küçük olan sadaka kutusunu alarak hırkasının içine sakladı. Zanlılar, aldıkların ürünün parasını ödeyerek pastaneden ayrıldı.

İş yeri görevlileri, olaydan bir gün sonra kamera görüntülerini izlerken hırsızlık olayını fark etti. Pastane sahibi Celal Sütçü, "Pastaneye gelen hırsızlar arka reyondaki bölümde cips alacaklarını söyledi. Bu şekilde biri çalışanımızı oyalarken yaşı küçük olan çocuk hırsız ise sadaka kutusunu çalmış. Bu, bizim iş yerimizde çalınan ikinci sadaka kutusu oluyor. Diğer esnaf arkadaşlarımız da aynı şekilde mağdurlar. Hırsızlar artık gözlerini sadaka kutularına kadar dikmiş.? diye konuştu.

Selçuk Sütçü ise, maddi durumu kötü olan öğrenciler için topladıkları sadaka kutusunun çalınması karşısında çok şaşırdığını söyledi. Sadaka kutusunun içinde tahminen 200 lira olduğunu belirten Sütçü, son zamanlarda sadaka kutusu hırsızlıklarında artış yaşandığını kaydetti. Sütçü, zanlıların bir an öne yakalanmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber