Sivas Eğitim Sen 4+4+4 eğitim sistemini eleştirdi

Türk Eğitim Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, düzenlediği basın toplantısında 4+4+4 yeni eğitim sistemini eleştirerek, "Bu yıl uygulanacak 4+4+4 kanununu temel konularda doğru bulduğumuzu ama bazı bölümlerinde düzeltme bazı bölümlerinde de eksikliklerin giderilmesi gerektiğini anlattık." dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sendika binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Türk Eğitim Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, 4+4+4 kanunu desteklediklerini fakat endişelerin giderilmesi ve eksikliklerin tamamlanması gerektiğini söyledi. Karadağ, "Tedirgin edilen öğretmen ve öğrencileri gelecek yıllarda başarılarının iyice düşmesinden endişelenmekteyiz. Ulusal basına da yansıdığı gibi bazı okulların tadilatları zamanında tamamlanamamıştır. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte yönetmek yerine sadece emreden, tavırları okul idarecilerinin ve öğretmenlerin gayret ve çalışma iştiyakı yok etmektedir. Bu çağdışı yönetim anlayışı istişareye, birlikte yönetmeye, eğitimcilerin gayrete geçmesini engellemektedir. İlimizde 350 civarında öğrenci İmam Hatip Okulları'na istediği halde kayıt yaptıramamıştır." dedi.

Karadağ, bu olumsuzluklara rağmen Türk Eğitim Sen Sivas Şubesi olarak her zaman uyarılarını yapmaya ve çözüm önerileri sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber