Anafen Dershanesi, okul idarecilerini yemekte buluşturdu

Anafen Dershanesi, ilköğretim okullarının idarecilerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstinye Sosyal Tesisleri'nde yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi yemek verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dershane yetkilileri ile okul idarecilerinin hazır bulunduğu yemek programına İstanbul İl Mili Eğitim Müdürü Ahmet Molak da katıldı. Programda okul idarecileri ile dershane yetkilileri sohbet ederek birbirlerini tanıma fırsatı yakaladı. Programın açılış konuşması yapan Anafen Dershanesi Genel Müdürü Ekrem Aydın, geleceğin en önemli faktörünün okullar olduğunu belirterek, yeni eğitim ve öğretim sezonunun hayırlı olmasını diledi. Anafen Dershanesi olarak eğitime sürekli artı değerler kattıklarını ifade eden Aydın, "Öğrencilerin okul derslerine yardımcı olmanın yanısıra hayatta başarılı, örnek birer öğrenci olmalarına katkı sağlıyoruz." dedi.

İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Molak ise okulların ufak tefek eksiklerinin olmasına rağmen eğitimin başlamasına sevindiklerini ve biran önce öğrencilere kavuşmak istediklerini belirtti. Molak, okul idarecilerine; öğretmen, öğrenci, veli irtibatının sağlıklı bir şekilde yürütülmesine dikkat etmelerini önerdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber