'Başkent'te Sivas Günleri' yarın sona eriyor

Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu (ASİDEF)'nun öncülüğünde Sivas Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleriyle bu yıl ikincisi düzenlenen 'Başkent'te Sivas Günleri' etkinliği devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Başkentte Sivas Günleri' etkinlikleri ağırlıklı olarak Sivas Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerle gurbetteki Sivaslıları buluşturuyor. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediye çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen konsere BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. Konserde Türk halk müziği sanatçısı Emel Taşçıoğlu bir birbirinden güzel türküler seslendirdi. Destici, konseri Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve ASİDEF Başkanı Erol Yanar'la birlikte izledi. Destici, konserin ardından sanatçı Taşçıoğlu ile emeği geçenlere çeşitli hediyeler verdi.

ÜRGÜP: BİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ

Başkan Doğan Ürgüp, birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı konuşmasında, ?İşte Alevisi, Sünnisi tüm Sivas ilçeleriyle birlikte burada. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını bu tür etkinlikler cümle aleme ispat ediyor. Sivas bir bütündür ve bu bütünün parçaları olan bizler dün olduğu gibi bugün de kardeşizdir.? dedi.

Sivas'ın ve ilçelerinin tarihi, kültürel ve sosyal zenginliklerini tanıtmayı amaçlayan ve binlerce kişinin katıldığı etkinlikler yarın akşam sona erecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber