Yeni yasama dönemi yaklaşırken vekilleri kıyafet telaşı sardı.

Haber Giriş : 08 Eylül 2005 09:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis'in açılmasına 1 aydan az bir süre kala milletin vekillerini kıyafet telaşı sardı. Herkes yeni döneme, yeni elbiseyle girmek için kesenin ağzını açtı. Takım elbise fiyatları 300 ile 650 YTL arasında değişiyor. Ismarlamanın fiyatı ise 800 YTL. Başbakan Erdoğan ve bakanların çoğunu ağırlıklı olarak Sarar firması giydiriyor. Sarar, Başbakan Erdoğan, Meclis Başkanı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Aksu ve Maliye Bakanı Unakıtan'a değişik tarz ve renklerde kıyafet tasarlıyor.

BU YIL DA ÇİZGİLİ MODA
Erdoğan ayrıca Daniel Hechter ve Ramsey'in özel tasarımlarını da giyiyor. Meclis'in en renkli simalarından Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in marka tercihi ise Damat-Tween. Tüzmen'in gardırobunda, birbirinden güzel ve canlı renkteki kravatlarla tamamladığı 40'ı aşkın takım elbisesi var. Bunların 30'u Damat etiketi taşıyor... Bu yıl çizgili tasarımlar ve koyu renkler yine revaçta olacak. Gelelim renk tercihlerine.

LACİ VE SİYAH AĞIRLIKTA
Dışişleri Bakanı Gül mavi ve laciverti tercih ediyor. Devlet Bakanları Şahin ve Babacan laci diyor başka şey demiyor. Sanayi Bakanı Coşkun renk seçiminde iddialı. Tercihleri arasında siyah, beyaz ve yeşil var. Sağlık Bakanı Akdağ lacivert, gri ve maviyi, Turizm Bakanı Koç bej, gri ve laciverti, Milli Eğitim Bakanı Çelik laci ve kahverengiyi çok seviyor. Çelik spor da giyiniyor.

Başbakan Erdoğan ısmarlama giyiyor
Başbakan Erdoğan Sarar, Daniel Hechter ve Ramsey'in özel tasarımlarını tercih ediyor.

Dışişleri Bakanı Gül laciverti tercih ediyor
Dışişleri Bakanı Gül'ün mavi ve lacivertten yana. Genellikle çizgili giymiyor. Kıravatları sade.

Bakan Tüzmen'in 40 takım elbisesi var
Devlet Bakanı Tüzmen'in son modaya önem veriyor. Elbisede koyu, kıravatta canlı rengi seviyor.

bugün

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber