Melikgazi'de 485 araçlık otoparkın bir kısmı hizmete açıldı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye ile Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ hizmet binaları arasındaki alanda iki katlı semt otoparkın üst bölümünün hizmete açıldığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamlığı hizmet binası, Kayseri Forum AVM köşesinde ve Melikgazi Belediyesi Otoparkı ile hizmet binası önünde çevre düzenleme çalışması yaparak 4 yolun buluştuğu bu alanda bir kentsel bütünlük çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti. Büyükkılıç, ?Melikgazi Belediyesi olarak trafik parkında çözüm üretmeye devam ediyoruz. Bu amaç ile belediye hizmet binası ile elektrik şirketi arasındaki alanda iki katkı 480 araçlık otopark inşaatını gerçekleştirdik. Belediyemiz hizmet binası önünde çevre düzenlemesi yapıyoruz. Melikgazi Kaymakamlığı önünde yol düzenleme ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bu alanlarda tamamen Kayserimize özgü bazalt taş kullanıyoruz.? dedi.

480 araçlık iki katlı otoparkın tamamlandığını ve hizmete açıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi hizmet binasının bir hizmet merkezi olduğunu aynı zamanda Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim ve İlçe Tapu Kadastro müdürlükleri ile elektrik şirketi gibi kurumların ortasında yer aldığını kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, ayrıca bu çalışma ile bu bölgede otopark sorununun kökten çözümlenmiş olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber