Yöneticiler dar odalara geçince okula 6 derslik kazandırıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Abdurahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu'nda 18 olan derslik sayısı müdür odası, müdür yardımcıları ve bazı koridor bölümlerine ek sınıf yapılarak 24'e çıkarıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul müdürü Abdullah Tüver de geniş olan odasını sınıf yaparak dar odaya geçti.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Çevre ve Orman Bakanlığı'nın birlikte yürüttüğü 'Okullar Hayat Olsun Projesi' çerçevesinde üst katlarda olan bilgisayar laboratuvar odası ile çok amaçlı kütüphaneyi zemin katta geniş bir oda taşıyan Tüver, bütün çalışmaları ve kazanımları velilerin destekleriyle yaptıklarını söyledi. Proje çerçevesinde bilgisayar laboratuvarını ve kütüphaneyi velilerin de kullanabilmesi için zemin kata taşıdıklarını belirten Tüver, okulun bahçesini de bölerek 4+4+4 eğitim sistemine uygun şekilde 2 anasınıfı kazandırdıklarını söyledi. Yaz boyunca destek veren öğretmen ve destek veren velilerden Halit Gülboğa, Ali Özcan, Mehmet Karagöz ve Abdullah Akıllı'ya teşekkür ettiğini dile getirdi.

KAYMAKAM ÖZDEMİR: EĞİTİM ANA KARNINDA BAŞLAYAN BİR SÜREÇTİR

Yeni eğitim yılının açılış töreninin düzenlendiği Abdurahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu'nda konuşan Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, eğitimin ana karnında başlayan bir süreç olduğuna dikkat çekti. Eğitimin bir ülke için önemli bir unsur olduğunu vurgulayan Özdemir, ülkelerin gelişiminin de eğitimden geçtiğini söyledi.

Okulu gezen Kaymakam Özdemir, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu,Halk Eğitim Müdürü Mustafa Coşkunsu ile birlikte ana sınıfını dolaşarak çocukları sevdi. 1. sınıflara da çıkan Kaymakam Özdemir, devletin ücretsiz dağıttığı kitapları dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber