Patlama da şehit olan Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş, Ordu'da toprağa verildi

Şehit Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş Ordu'da dualarla uğurlandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'u memleketi Ordu'da binlerce kişi son yolculuğuna uğurladı. Şehit Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un naaşı uçakla önce Çarşamba Havalimanı'na, ardından ambulansla Ordu merkez Yeni Mahalle'deki baba evine getirildi. Burada 'helallik' alınmasının ardından Eskipazar Camii'nde öğle namazına müteakip tören düzenlendi. Tören esnasında şehitin iki çocuğundan biri olan 8 yaşındaki Hasan Mert babasının tabutunun yanından biran olsun ayrılmazken eşi Songül Akkuş da şehidin üniformasını tören boyunca üzerinde taşıdı.

Törene; İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ak Parti Ordu milletvekilleri Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal ve İhsan Şener, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ile Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Akkuş'un naaşı binlerce vatandaş eşliğinde namazın kılındığı caminin yakınındaki Ordu Garnizon Şehitliği'ne gözyaşları ve dualar eşliğinde defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber