Korkut: Parkın inşası 100 günde bitecek

Yakutiye Belediyesi tarafından Tortum yolu üzerinde 35 dönümlük bir alanda inşa edilen mesire alanı bitme aşamasına geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Parkın, sonbahar soğukları başlamadan bitirilmesi planlanıyor.

Belediye Başkanı Ali Korkut, ihale sürecinin 100 gün ile sınırlı olduğunu belirterek, yüklenici firmayı ikaz ettiklerini belirtti. Parkın 100 günde tamamlanmasının, ihale şartı olarak konulduğunu hatırlatan Korkut, 15 gün sonra parkın açılacağını ifade etti. Korkut, ?Erzurum halkının 1970'lere kadar canlı olarak yaşadığı mesire kültürünü yeniden canlandırmayı ümit ediyoruz. Park ve mesire alanları inşa ederek, bu kültürü canlandırmaya katkıda bulunmak istiyoruz.? şeklinde konuştu.

İnsanların birbirlerinin hayatını paylaştığı, mahallelerin bir arada ve birlik olduğu günlerin geri dönmesinin hayalini kurduklarını anlatan Korkut, ?Halk kültürünün canlı olması, şehirlerin canlılığı anlamına gelir. Halka hizmet etmek bizi canlandırıyor.? dedi.

Ekim ayının ilk günlerinde, güzel bir açılış yapmak istediklerini dile getiren Korkut, ?Yani yüklenici firmanın işini yetiştirmesi lazım. Aksi halde firmaya ceza uygularız. Halkımıza hizmet gecikmemeli, tam zamanında verilmelidir.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber