18 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Başkanı Said Celili'yi Başbakanlık Merkez Bina'da kabul edecek. (11.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye'nin, tütün kontrolündeki iyi uygulamaları ve deneyimlerin Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölgesi'ne üye 53 ülke ile paylaşılacağı ?Tütün Kontrolü Ulusal Odak Noktaları Avrupa Bölge Toplantısı'na katılacak. (09.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ile görüşecek. (10.30)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES)'nın ?İnşaat Sektöründe Mesleki Yeterlilik-Sınav ve Belgelendirme' konulu AB projesi kapanış toplantısına katılacak. (10.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Konya'da valiliği ziyaret edecek, Selçuk Üniversitesi akademik yılı ile Karatay Belediyesi İmam Hatip Lisesi'nin açılış törenlerine katılacak, belediyeyi ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (10.00-17.00)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Hatay'da, 'Hatay Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin ek atölyesi konferans salonunun açılış törenine katılacak.

(14.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Tokat Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin açılışına katılacak, Latifoğlu Konağı'nda inceleme yapacak. (12.00-13.00)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'da GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açılışına katılacak. (16.30)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çankırı'da Ahilik Haftası kutlamalarına katılacak. (10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye Müteahhitler Birliği'nin 'Geleneksel Gündem Toplantıları'na katılacak. (19.00)

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (12.00)

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Menderes'in mevlidine katılan CHP'li vekil: Her türlü bedeli ödemeye hazırım.. Merhum Başbakan Adnan Menderes'in mevlidine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Türkiye'deki darbeci zihniyete karşı her türlü bedeli ödemeye hazır olduğunu söyledi. Tunay, ?İnşallah CHP'de bir daha, asla ve asla darbeleri meşru göstermeye çalışan insanlar söz sahibi olamazlar.? dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), dünya oryantal tütün üretiminde lider konumunda bulunan Türkiye'nin ihracat gücünü tehdit edebilecek gelişmeleri değerlendirmek amacıyla, Uluslararası Tütün Yetiştiricileri Derneği (ITGA) temsilcileriyle bir basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir'de KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun açılış törenine katılacak. (11.00)

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi araştırmasının 2012 yılı 2. çeyrek araştırmasında Akaryakıt İstasyonları, Ambalajlı Su, Havayolları, Küçük Ev Aletleri ve Meyve Suları sektörleri ölçüldü. Sonuçlar KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan tarafından açıklanacak. (09.30)

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 19.'su düzenlenen Altın Koza Film Festivali'ne katılan sanatçılara ?hoş geldin yemeği' verilecek. Gecede sanatçı Emel Sayın sahne alacak. (20.30)

Altın Portakal Film Festivali'nin jüri başkanı Hülya Avşar, Pera Palas'ta, ulusal uzun metrajlı film yarışmasına ilişkin jüri değerlendirme kriterlerini açıklayacak. (15.00)

Rusya, 8 bin asker, 10 savaş gemisi, 100'den fazla savaş uçağı, 50 helikopter, 200'ün üzerinde ağır silahla ?Kavkaz 2012? askeri tatbikatına başladı. Devlet Başkanı Vladimir Putin akşam saatlerinde gerçekleşen savaş oyunlarını yakından izlerken, Gürcistan ise bölgenin istikrarı için tatbikatı tehdit olarak değerlendirdi. Moskova

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olağan genel kurulu Ankara Rixos Otel'de yapılacak. Başkanlık yarışında Ali Doğan ve Turgay Demirel yarışacak. (11.00)

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda mücadele edecek olan Galatasaray, Manchester United ile oynayacağı maç için İngiltere'ye gidecek. (11.30)

Galatasaray, Manchester United ile oynayacağı maçın son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Old Trafford Stadı'nda akşam saatlerinde yapacak. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Fatih Terim, statta maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (19.00-19.30)

Spor Toto Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber