Başkan Uğurlu İŞGEM projesinin imza törenine katıldı

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Mevka ve Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nce imzalanan Karaman İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) projesinin tanıtım ve imza törenine katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demosan Otel'de gerçekleştirilen proje tanıtım ve imza törenine; Başkan Uğurlu'nun yanı sıra Karaman Valisi Murat Koca, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Erkan İsa Erat, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldız, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman, Karaman Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay, Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Baştuğ, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın, sanayici ve iş adamları katıldı.

İŞGEM projesi; Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nün proje sahipliğinde, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Karaman Sanayi ve Ticaret Odası, Karaman Ticaret Borsası, İl Özel İdaresi tarafından ortaklaşa yürütülüyor ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından destekleniyor. İŞGEM projesi, Karaman'ın ticari, ekonomik ve sosyal hayatı açısından önemli bir proje olarak görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber