Valinin kitap sitemi

İlköğretim Haftası münasebetiyle öğrencileri makamında ağırlayan Bursa Valisi Şahabettin Harput, çocukların zamanlarını televizyondan çok kitaba ayırmaları gerektiğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

A. Fethi Açançiçek Ortaokulu öğrencileri, Vali Şahabettin Harput'u ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve okul idarecilerinin de katılıdığı ziyarette Vali Şahabettin Harput'a öğrenciler çiçek takdim etti. Öğrencilere nasihat eden Vali Harput, dünyada Türkiye'nin söz sahibi olması için gelecek nesillerin iyi yetişmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasında gençlerin önemli bir rolü olduğunu ifade eden Harput, "Dünyanın en güçlü ülkesi şu an Amerika. Niye Türkiye olmasın? Bunun olmaması için bir sebep yok. Bizim onlardan neyimiz eksik? Genç neslimizin iyi eğitimli olması lazım. Birbirinizi çok seveceksiniz. Birbirinizle dayanışma içinde olmalısınız. Küçüklerimize sevgiyi hiçbir zaman eksik etmeyeceksiniz. Almak için değil, vermek için yaşayacaksınız" dedi.

"TELEVİZYONA BAĞLI KALMAYIN"

Vali Harput, öğrencilerin kitap okumamasına da sitem ederek, "Niçin kitap okuyamıyoruz müdür bey? Bu konuda önemli bir eksiğimiz var. Kitap okumalıyız. Televizyona bağlı kalmayın. Kitap okuyan milletler dünyanın en güçlüsü oluyor. Kendimizi bu yönde geliştirmeliyiz" diye konuştu. - Bursa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber