Adana emniyetinde görev değişimi

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, görevini Ahmet Zeki Gürkan'a devretti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avcı, yeni müdüre başarı dileyip görevi boyunca desteklerini esirgemeyen müsteşar Osman Güneş'e teşekkür etti. Gürkan ise "Bana teslim edilen emaneti ey iyi şekilde taşıyacağım." dedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün merkez Seyhan ilçesi Bakımyurdu Caddesi üzerindeki binasına Emniyet Müdürü olarak son kez gelen Mehmet Avcı, Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden Adana'ya atanan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ı kapıda karşıladı. Emniyet müdür yardımcıları, ilçe ve şube müdürleri, polis merkezi amirleri ile tokalaşan Gürkan, Mehmet Avcı ile bir süre görüştü. Avcı, Gürkan'a başarı dilerken vatan toprağının satılamayacağını temsil eden bir tapu verdi. Gürkan ise Avcı'ya çalışmalarından dolayı plaket verdi. Avcı, görev yaptığı süre boyunca İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve müsteşar Osman Güneş'ten destek gördüğünü ifade ederek, "Görev yaptığım sürece desteğini esirgemeyen, sayın müsteşar Osman Güneş'e teşekkür ederim." dedi.

Yeni müdür Ahmet Zeki Gürkan ise Isparta'dan ayrılmanın burukluğunu, Adana'ya atanmanın ise mutluluğunu yaşadığını bildirdi. Gürkan, Emniyet Müdürü Mehmet Avcı'nın bıraktığı emaneti taşımaya çalışacağını kaydederek, bundan sonraki görevlerinde başarı diledi.

Avcı, törenin ardından ise şeref defterine Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri'nin, "Hak şerleri hayreyler / Zannetme ki gayreyler / Arif anı seyreyler / Mevla'm görelim neyler, neyler ise güzel eyler." dizelerini yazdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber