BAGİAD, şantiye ve petrol arama sahası saldırılarını kınadı

Batman Girişimci İşadamları Derneği (BAGİAD) Batman ve civarında meydana gelen şantiye baskınları ve petrol arama sahalarına yönelik saldırıları kınadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan kınama mesajında şöyle denildi: ?Bilindiği gibi son zamanlarda iş sahalarına yönelik (kantar köprüsü şantiyesi ve iş makineleri yakılması, Mava Dağı eteklerindeki petrol arama sahasına ateş açılması) bizleri son derece üzmüştür.

Beraberlik ruhunun ve içtimâî huzurun adresi olması yanında ekonomik ve sosyal olarak hızla gelişen ilimizde bu müessif hadiselerin olması işadamlarından çok, onlarca yıldır hizmet bekleyen halkımıza zarar verdiği bilinmelidir.

Bu saldırılar, özlemini duyduğumuz güven, huzur ve istikrar ortamı ile bölgemizin ekonomik kalkınmasının tesisi için çalışanların emeğine de bir saldırıdır. Çözümü artık kaçınılmaz bir noktaya gelen sorunlara yönelik olumlu çabaların sabote edilmesi demektir.

Bu aşamada, toplumsal sağduyu en çok gereksinim duyduğumuz olgu olmalıdır. Bu bağlamda; meydana gelen menfur saldırıları şiddetle kınadığımızı belirtmek isteriz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber