Bursa Emniyeti'nden 'damacana' alarmı

Türkiye genelinde sağlıksız damacana suları ile alakalı çıkan haberlerin ardından Bursa'nın İnegöl ilçeinde de damacana ihbarı emniyeti alarma geçirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Anafartalar Caddesi üzerinde belediye tarafından yaptırılan sokak çeşmesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir mobilya firmasına ait 16 Y 7812 plakalı kamyonetle çeşme başına gelen Mustafa O, kamyonetin kasasında bulunan 25 adet aynı marka damacaya çeşmeden su doldurmaya başladı. O sırada bir vatandaşın 'damacanalara çeşme suyu doldurup satıyor' şeklinde emniyete ihbarda bulunması üzerine hareket geçen ekipler, olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Mustafa Oğuzer, emniyet ekiplerine, suları mobilya firması çalışanlarının içmesi için doldurduğunu söyledi. Emniyet ekipleri Mustafa O. hakkında GBT sorgulaması yaparken, kamyonette de incelemelerde bulundu. Herhangi bir su firmasında çalışmadığı ortaya çıkan Mustafa O. serbest bırakıldı.

O sırada olay yerine gelen zabıta ekipleri ise, su konusunda cezai işlem yapmak için tutanak hazırlamaya başladı. Mustafa O, zabıta ekiplerine "Allah'ın suyuna da mı ceza keseceksiniz?" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine ceza kesilmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber