Manavgat'ta feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Yoldan çıkan otomobil bir evin duvarına çarptıktan sonra takla attı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 09:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki trafik kazasında, bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Kazanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiği tespit edildi.

Taner Bal (30) yönetimindeki 16 BAR 35 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından Ilıca beldesi Kumköy kavşağında yoldan çıktı. Çöp konteyneri ve tabelaları altına alan otomobil, bir evin duvarına çarptıktan sonra takla atarak durdu. Otomobil içerisinde sıkışan Taner Bal ve Hüda Garip (24), Manavgat Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarıldı.

Otomobil sürücüsü Taner Bal, tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Bal'ın cesedi Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralı olarak Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan Hüda Garip'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bal ve Garip'in bir otelin servis departmanında çalıştığı belirtildi. Kaza haberinin ardından çalışma arkadaşları Devlet Hastanesine akın ederken bazı arkadaşlarının sinir krizleri geçirdikleri gözlendi.

Kaza anının bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiği tespit edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber