Havaalanlarında AB alarmı

Haber Giriş : 09 Eylül 2005 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Vedat Müftüoğlu, Türkiye'nin AB ile müzakerelere başlayacağı 3 Ekim tarihine kadar Atatürk Havalimanı'nda olası terör olaylarına karşı güvenlik önlemlerinin en üst düzeye çıkartıldığını açıkladı.

Havalimanında 3 Ekim alarmı

İstanbul Vali Yardımcısı ve Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Vedat Müftüoğlu, Türkiye'nin AB ile müzakerelere başlayacağı 3 Ekim tarihine kadar Atatürk Havalimanı'nda olası terör olaylarına karşı güvenlik önlemlerinin en üst düzeye çıkartıldığını açıkladı.

Gazetecilere, aprona giren akıl hastası Eren Savcı ve kurşunlanan Bon Air'e ait uçakla ilgili açıklama yapan Müftüoğlu, Eren Savcı olayının büyük bir güvenlik zafiyetinden kaynaklandığını ve sorumlular hakkında işlemlerin devam ettiğini söyledi. Müftüoğlu, Türkiye'nin AB ile müzakerelere başlayacağı 3 Ekim'e kadar çeşitli olayların yaşanabileceğini yönünde çok sayıda istihbarat aldıklarını vurgulayarak, uygulanan güvenlik tedbirlerinin en üst seviyeye çıkarıldığını ifade etti. Müftüoğlu, ?Türkiye'inin yaşadığı olayları hep birlikte görüyoruz. Sizler basın mensubu olarak açıklıyorsunuz. İşte Avrupa Birliği'ne girmemizi istemeyen gruplar var. Unutulmaya yüz tutan bazı şeyleri kaşımaya devam ediyorlar. Özellikle Atatürk Havalimanı belli terör örgütlerdinin hedefi durumunda' dedi.

Şenol COŞKUNER / Hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber