Midyat Din-Bir-Sen Temsilciliği filme tepki gösterdi

Mardin Midyat Din-Bir-Sen Temsilciliği, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (sav) hakaret içeren ?Müslümanların Masumiyeti' adlı filmin yapımcı ve oyuncularına tepki gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Tevfik Acar, Müslümanların, şiddete başvurmadan tepki göstermeleri gerektiğini ama tepkisiz de kalmamaları gerektiğini belirtti.

Midyat Din-Bir-Sen Şube Başkanı Tevfik Acar, temsilcilikte basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Müslümanların şiddete başvurmadan tepki göstermeleri gerektiğini ama tepkisiz de kalmamalarını ifade etti. Acar, şöyle dedi: ?Bu film ile demokrasi kahramanı gözüken ABD yetkililerinin ikiyüzlülüğünü görmekteyiz. ABD derhal bu alçakları cezalandırmalıdır. Unutulmasın ki bu tür girişimler son din İslam'ın, son kutsal kitap Kur'an'ın ve son Peygamber Hz. Muhammed'in (sav) yüceliğine en küçük bir halel getiremez. Bu filmi yapan ve destekleyenlerin sonunu getirecektir. Hıristiyan dünyası bu ve benzeri alçakça girişimlere karşı olduklarını dile getirmelidir.

Tarihte helak olan bütün ümmetler ya Yahudiler gibi peygamberlerini öldürmüş ya da Nuh kavmi gibi peygamberine meydan okumuştur ve yaptıklarının kendilerine kalacaklarını düşünmüştür. Ancak Yüce Allah'ın zalimler için çetin azabı hazırladığını unuturlar.?

Müslümanların, ABD ve AB mallarını boykot etme çağrısında bulunan Acar, ?Filmi hazırlayan bu alçaklar kim bilir belki de İslam ülkeleriyle yaptıkları ticaretin parasıyla yapmıştır. Biz kendi sermayemizle kendi paramızla Hz. Peygambere (sas) hakaret ettirmiş olursak, kıyamet gününde bunun hesabını vereceğiz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber