'Yönetici ve öğretmenlerimiz yaptıkları işten heyecan duymalı'

Bursa İl Milli Eğitim Atilla Gülsar, yönetici ve öğretmenlerin yaptıkları işten heyecan ve haz duyarak aktif bir şekilde çalışmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramiye Malcıoğlu İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Bursa İl Milli Eğitim Atilla Gülsar, incelemelerde bulundu. Okul müdürü Rafet Yılmaz'dan bilgi alan Atilla Gülsar, okullara gerçekleştirdikleri ziyaretlerde idareci ve öğretmenler yüz yüze bir araya geldiklerini, bunun da eğitim öğretimi değerlendirme ve sorunları yerinde tespit etme konusunda çok yararlı olduğunu söyledi.

Okul öğretmenleriyle de bir araya gelen ve öğretmenlerin beklentilerini paylaşan Atilla Gülsar, ?Yönetici ve öğretmenlerimizin yaptıkları işten heyecan ve haz duyarak aktif bir şekilde çalışmalarını arzu ediyoruz. Ülkemizin ve milletimizin eğitimcilerden beklentisinin çok fazla olduğunu biliyoruz. Bu yüzden bizlere büyük görevler ve sorumluluklar düşüyor.? diye konuştu.

Yeni eğitim öğretim yılına yeni bir eğitim sistemi ile girildiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar şunları kaydetti: "Yeni sistemle öğrencilerimiz daha demokratik ortamda, ilgi, istidat ve yeteneklerine göre eğitim alabilecekler. Bütün bu değişiklikler ışığında eğitim ailesi olarak hedefimiz nitelikli eğitim almış iyi vatandaş, iyi insan yetiştirmektir.?

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılını da değerlendiren Gülsar, ?Bursa eğitimde başarılı bir yıl geçirdi. Bu başarıda idareci ve öğretmenlerimizin payının büyük olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yıl da başarının artarak devam edeceğine inanıyorum."

İl Milli Eğitim Müdürü'nün okullarında olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden okul müdürü Rafet Yılmaz, ziyaretin kendileri adına çok yararlı olduğunu, kurumun en üst yöneticisine bilgi aktarma fırsatı bulduklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber