AHİKA Kalkınma Kurulu toplanacak

Kalkınma Kurulu'nu sırasıyla Nevşehir, Kozaklı, Niğde, Aksaray ve Kırıkkale'de olmak üzere 5 kez bir araya getiren Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA), 6. toplantıyı Kırşehir'de gerçekleştirecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kalkınma Kurulu, Ahiler Kalkınma Ajansı'nın, yönetim kurulu ve genel sekreterlikle birlikte organlarından biri konumunda. Üyeleri, ajansın sorumluluk bölgesindeki Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde görev yapan kamu kurumu yöneticileri, akademisyenler, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileri gibi yerel aktörlerden oluşuyor.

Aksaray ili Ortaköy ilçesine bağlı Sarıkaman kasabasında, 26 Eylül 2012 Çarşamba günü yapılacak olan Yunus Emre Şenlikleri'ne katılımla başlayacak olan program, Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde devam edecek. Fakülte, konferans salonunda saat 15.00'teki açılış konuşmalarının ardından, ajansın 2011 yılı faaliyetleri ve denetim raporlarının sunumuyla toplantı devam edecek. Ajans faaliyetlerine ilişkin görüşlerin alınmasının ardından, sektörel komisyonların oluşturulmasıyla ilk gün programı sona erecek.

Program, ikinci gün ise Kırşehir Grand Terme Otel'de, sektörel komisyon çalışmalarıyla başlayacak. Komisyonların çalışmalarının özetlendiği sunumların ardından karar oturumu ile kapanış yapılacak.

Ahiler Kalkınma Ajansı 6. Kalkınma Kurulu programı, Kırşehir Kaman ilçesine bağlı Çağırkan beldesindeki Japon Bahçesi ve Arkeoloji Müzesi ziyareti ile sona erecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber