Kayseri Ticaret Odası'ndan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ihtiyaç sahibi öğrencilere destek amaçlı protokol imzaladı. Buna göre, oda ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye yardımında bulunacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, çatı kuruluşları olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından tahsis edilen ödenekle, Kayseri'deki ihtiyaç sahibi, fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere temin edilen okul çantası ve kırtasiye setinin dağıtımı ile ilgili protokol imzaladıklarını açıkladı.

Mehmetbeyoğlu, ?Üst kuruluşumuz olan TOBB'un her yıl yaptığı bu yardımlarla, okula başlayan öğrencilerimize ve ailelerine bir nebze de destek olması tüm hayırseverlerimize örnek olmalıdır. Bu vesileyle, yeni eğitim-öğretim yılının bütün öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.? dedi.

Mehmetbeyoğlu ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Veli Ceylan tarafından imzalanan protokole göre, söz konusu malzemeler, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce belirlenecek okullara dağıtılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber