Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başkan Yardımcısı Gökalp Yılmaz ve Fen işleri Müdürü Cebrail Aslan ile birlikte yatırım şantiyelerini gezdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2012 yılı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi'nin Karapürçek'te yapılan Semt Stadı, Doğantepe Parkı ve Kurban Bayramı'nda Altındağlıların hizmetine girmesi planlanan Kurban Kesim Alanı şantiyelerini gezen Başkan Tiryaki, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Altındağ Belediyesi olarak kaynakları verimli kullandıklarını ve bütçenin yarısını yatırıma harcadıklarını belirten Tiryaki, ?Altındağ bu yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye devam edecek. Şu anda 30 civarında şantiyemiz var. Bunların çoğunu 2012 yılı içinde bitirmiş olacağız.? dedi.

İlk önce Doğantepe Parkı'nın inşaatını gezen Başkan Tiryaki, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Parkın, 40 dönüm büyüklüğünde olduğunu ve engellilerin de faydalanacağı şekilde tasarlandığını belirten Veysel Tiryaki, bu dönemde 20'den fazla büyük parkın yapıldığını ve Altındağ Belediyesi'nin dev parklar inşa etmeye devam edeceğini aktardı. Daha sonra Altındağ Semt Stadı'nda incelemelerde bulunan Tiryaki, buradaki çalışmaların tamamlandığını ve stadın ekim ayında açılışının yapılacağını belirtti. Tiryaki'nin son durağı kurban kesim alanı oldu. Ankara'nın en büyük kurban kesim alanını inşa ettiklerini aktaran Veysel Tiryaki, tesisi Kurban Bayramı'na yetiştirmek için özveri ile çalıştıklarını aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber